Vi er OVELA

Vi skaper våre drømmesmykker

OVELA er perfeksjonerte klassikere. Smykker som du elsker å gå med. Som du både tar på deg en vanlig onsdag, og som nailer festantrekket. Smykker av høy kvalitet til en rettferdig pris, som uttrykker din stil, ditt humør, og som du kan style helt uten regler.

Jeg har lenge drømt om å skape et smykkebrand, som ikke skal følge definerte trender eller tradisjonelle sesonger. Et brand hvor vi stoler på oss selv og gjør akkurat det vi har tro på. 

Bak OVELA står jeg sammen med et nøye utvalgt team og samarbeidspartnere. Sammen jobber vi hver dag for å levere høyeste kvalitet i alle ledd, fra vi designer smykkene til de er levert dit du vil ha dem. Les gjerne mer om vår ansvarlige produksjon her. Vi er drevet av lidenskap for det vi driver med, og vil bygge et fellesskap med våre venner og følgere hvor vi inspirerer og løfter hverandre. 

Smykkene jeg tar på meg hver morgenen setter viben og følelsen jeg vil ha den dagen. På samme måte som jeg blir inspirert av makeup og dufter, er også smykker et tydelig element som gjør at jeg kan uttrykke den stilen og uttrykket jeg ønsker å gå for. 

OVELA er grunnlagt og lansert i Oslo i 2022, og dere som kjenner meg vet at dette bare er begynnelsen. Jeg er så takknemlig og forventningsfull til alt vi skal skape sammen.

Eveline Karlsen

TREAT YOURSELF