Frakt og levering

Hos OVELA tilbyr vi alltid gratis frakt ved bestilling over 1000 kr. Leveringstid er 1-3 virkedager.

Vi jobber alltid for at du skal motta varene dine så raskt som mulig, og normal leveringstid er 1-3 virkedager. Alle ordre behandles og sendes ut mandag til fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende arbeidsdag. 

Du vil motta et leveringsvarsel på e-post med sporingslink når pakken er på vei til deg. Leveringstiden gjelder fra du mottar en shipping bekreftelse på e-post.

Vi tilbyr alltid gratis frakt med Bring ved kjøp over kr 1000. For kjøp under kr 1000 kr gjelder følgende:

  • Levering med Bring, kr 39
  • Levering med Instabox, kr 39
  • Levering med Porterbuddy, kr 69

Levering med Bring
Bring leverer i hele Norge og hjem i postkassen din. Dersom pakken ikke får plass i postkassen, vil den bli sendt til ditt nærmeste hentested.

Levering med Instabox
Pakken leveres i skap og hentes ut med en kode du får på SMS eller med Instabox sin app. Før du fullfører din ordre vil du selv få velge tidspunktet og leveringsstedet (et skap i nærheten av din adresse) du ønsker at pakken skal bli levert. Ved bestilling før kl 13:00 er det mulig med neste-dags-levering i Oslo og omegn, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Du vil motta sporing på SMS og/eller e-post og pakken gjøres tilgjengelige i Instabox sin egen app. Pakken har sporing hele veien fra terminal til utlevering.

Levering med Porterbuddy
Porterbuddy leverer på døren din med mulighet for å levere i Oslo og omegn, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Du kan selv velge leveringstidspunkt før du fullfører din ordre. Ved bestilling før kl 13:00 er det mulig med levering samme dag i Oslo, og neste-dags-levering i de andre byene. Pakken har sporing hele veien fra terminal til utlevering.

Uavhentede pakker:
Dersom Bring ikke kan levere pakken i din postkassen, blir den levert til ditt nærmeste hentested. Ved levering til hentested må du hente pakken din innen 14 dager. Etter dette sendes pakken din i retur til oss. Du kan da bli tillagt et gebyr på 150 kr ved uavhentet pakke. Dette gebyret skal dekke våre omkostninger i forbindelse med returen.